Verhuur

Verhuren of huren? We starten met een duidelijk en uitgebreid advies!

Voor professionele en op natuurlijke wijze betrokken begeleiding bij de huur en verhuur van woonruimte en bedrijfsvastgoed, bent u bij Leenders Makelaardij in Veghel op de juiste plek.

Ons kantoor kenmerkt zich door gedegen kennis op het gebied van de regionale huur- en verhuurmarkt in Veghel en omstreken.

Wij streven naar een optimale dienstverlening waarbij de belangen en wensen van zowel huurder als verhuurder zorgvuldig op elkaar worden afgestemd. We willen dat (ver)huurders zich welkom voelen bij Leenders Makelaardij. Welkom voor een deskundig advies op een natuurlijke en persoonlijke manier.

We communiceren helder en duidelijk en luisteren goed naar wat een ander zegt. Door optimaal met elkaar samen te werken, elkaar te informeren, stimuleren en enthousiasmeren worden onze gezamenlijke doelen sneller en beter bereikt.
We zijn professioneel en doen ons werk goed. Daar zijn we trots op en dat mag u ook van ons verwachten. Een huis, woning of bedrijfspand huren of verhuren is specialistenwerk. Het is van groot belang dat uw woning of bedrijfspand goed 'in de markt' wordt gezet. Leenders Makelaardij Veghel kent die markt als geen ander en maakt hiervoor gebruik van de modernste media en marketing.
Een goede begeleiding bij verhuur betekent uiteraard dat wij ook een uitgebreide huurders-check uitvoeren, dat is in ieders belang!
We kennen onze grenzen en die van de ander. We weten beroepshalve wat kan en mag. We zien ook de persoonlijke grenzen van onze opdrachtgevers en geïnteresseerden.
 
Samen doen! We dragen onze werkwijze op een natuurlijke en vanzelfsprekende manier uit. We zijn van nature betrokken, dat is onze tweede natuur en zit in onze genen.

 

  Geïnteresseerd in onze begeleiding bij verhuur?


Neem contact met ons op voor een vrijblijvend advies over de te volgen strategie.
In het advies geven wij u uiteraard een goed beargumenteerd advies over een reële huurprijs.

Contact

Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring