Verkoop

Woning verkopen? We starten met een duidelijk en uitgebreid advies!

We willen dat u als verkoper zich welkom voelt bij NVM-makelaar Leenders Makelaardij in Veghel. Welkom voor een deskundig advies op een natuurlijke en persoonlijke manier.

Onze relatie is er één op basis van gelijkwaardigheid en respect voor elkaar. We communiceren helder en duidelijk en luisteren goed naar wat u zegt.
Door optimaal met elkaar samen te werken, elkaar te informeren, stimuleren en enthousiasmeren worden onze gezamenlijke doelen sneller en beter bereikt.

We nemen uw woning zorgvuldig op en voegen dat samen met uw eigen kennis van de woning, om de waarde juist te kunnen vaststellen en om vragen van u of potentiële kopers adequaat te kunnen beantwoorden.

Als NVM-makelaar zijn we professioneel en doen ons werk goed. Daar zijn we trots op en dat mag u ook van ons verwachten. Een huis verkopen is specialistenwerk van een goede makelaar. Het is van groot belang dat uw woning goed 'in de markt' wordt gezet. Leenders Makelaardij kent de markt in Veghel met kerkdorpen en omstreken als geen ander en maakt hiervoor gebruik van de modernste media en marketing.

We kennen onze grenzen en die van de ander. We weten beroepshalve wat kan en mag. We zien ook de persoonlijke grenzen van onze opdrachtgevers en geïnteresseerden.
Samen doen! We dragen onze werkwijze op een natuurlijke en vanzelfsprekende manier uit. We zijn van nature betrokken, dat is onze tweede natuur en zit in onze genen.

 

  Geïnteresseerd in onze verkoopbegeleiding?


Neem contact met ons op voor een vrijblijvend advies over de te volgen verkoopstrategie.
In het advies geven wij u uiteraard een goed beargumenteerd advies over een reële verkoopwaarde.


Neem nu contact op!