Aankoop

Woning kopen? Wij helpen u graag!

Ook voor de aankoop van een woning is het belangrijk een juiste overwogen beslissing te maken. Als gerenommeerd makelaar in Veghel kennen we de markt als geen ander.

Wij zijn dagelijks actief in de woningmarkt en willen u graag helpen bij de aankoop van uw droomhuis!

Voorafgaand aan dit hele traject maken we een afspraak voor een 1e servicegesprek. Wij investeren hierin door de kosten van dit servicegesprek voor onze rekening te nemen, daar wij veel waarde hechten aan een deskundig advies op een natuurlijke en persoonlijke manier.
We communiceren helder en duidelijk en luisteren goed naar wat uw woonwensen zijn en willen optimaal met elkaar samenwerken om onze gezamenlijke doelen sneller en beter te bereiken.
Wij zijn professioneel en doen ons werk goed. Daar zijn we trots op en dat mag u ook van ons verwachten. Ook als aankoopmakelaar in Veghel kennen wij onze grenzen en die van een ander. We weten beroepshalve wat kan en mag.
We zijn u gaarne van dienst om tot een zo gunstig mogelijke aankoopprijs van uw nieuwe woning te komen. Er zijn tal van factoren die hierbij aan de orde komen.

  Laat uw gevoel spreken bij de aankoop van uw woning, dan zorgt Leenders Makelaardij dat u de laatste stap zonder zorgen kunt nemen!Interesse of vragen over aankoopbegeleiding?

Neem contact met ons op voor een geheel vrijblijvend 1e persoonlijk gesprek op ons kantoor aan de Hoogstraat 23 te Veghel.

 


 

Contact

Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring