Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Verkocht o.v.
2/1-Kap Type B (Bouwnummer 1) in Veghel 5463 PB

2/1-kap type B (Bouwnummer 1)

5463 PB Veghel
Koopsom € 388.500,- v.o.n.
0413 – 280 249

Kenmerken

Soort object Woonhuis Bouwjaar 2019 Woonoppervlakte 146 m² Aantal kamers 6
Lees meer

Omschrijving

In het mooie buitengebied van Veghel bieden wij u "Erf 2300" aan. De woningen die worden aangeboden zijn gasvrij, erg energiezuinig, beschikken over een comfortabel binnenklimaat en zijn naar wens aan te passen qua energieprestatie. De woningen worden aangeboden in verschillende typen, te weten,...
Lees meer

Omschrijving

In het mooie buitengebied van Veghel bieden wij u "Erf 2300" aan. De woningen die worden aangeboden zijn gasvrij, erg energiezuinig, beschikken over een comfortabel binnenklimaat en zijn naar wens aan te passen qua energieprestatie. De woningen worden aangeboden in verschillende typen, te weten, rij- en hoekwoningen, 2-1 kap woningen en vrijstaande woningen. 

Woningtype B, half vrijstaande woningen

Ook dit woningtype verwijst naar de karakteristieke gebouwen op de oorspronkelijke boerenerven in dit gebied. In de analyses van de stedenbouwkundige ontwerper is er veel over te vinden. Het heeft ons zeer geïnspireerd om tot de hier getoonde woningontwerpen te komen. Kenmerkend en herkenbaar voor deze locatie in Veghels Buiten. Kenmerk van deze half vrijstaande woningen is, dat de autostalling als het ware binnen het gebouw plaatsvindt. Dat is een vereiste als niet op de meer centraal gelegen parkeerplaatsen of in de parkeerhofjes wordt gestald.
Consequentie daarvan is dat de autostalplaats onderdeel moet zijn van het hoofdgebouw. Het betekent, dat de verdieping er als het ware overheen door loopt en daarmee extra indelingsmogelijkheden biedt, tot bijvoorbeeld de door ons getekende vier slaapkamers. Maar bij oudere kinderen kan ook worden volstaan met drie slaapkamers en dan bijvoorbeeld twee badkamers en/of een mooie inloopkast.

De woningen van dit type zijn afgedekt met roodbruine keramische pannen en de houten spanten en vlakverdelingen zijn in grijstint afgeschilderd. Aan de voor en de achterzijde van de woningen zijn dak overstekken aanwezig, waaronder aan de entreezijde een mooie voorruimte voor de woningentree, en aan de tuinzijde de mogelijkheid van een veranda aanwezig is.
De carport is voorzien van vertikale lamellen, die een afscherming bieden aan de gestalde auto en bijdragen aan het beeld dat bijvoorbeeld ook de lamellen bij het woningtype A oproepen.
Overdracht Status Verkocht onder voorbehoud Koopsom € 388.500,- vrij op naam Aanvaarding In overleg Bouwvorm Soort object Woonhuis Soort woning eengezinswoning Type woning 2-onder-1-kapwoning Bouwjaar 2019 Bouwvorm Nieuwbouw Ligging In bosrijke omgeving en landelijk gelegen Indeling Woonoppervlakte 146 m² Perceeloppervlakte 388 m² Inhoud 578 m³ Aantal kamers 6 Aantal slaapkamers 4 Aantal woonlagen 3 woonlagen Energie Isolatie Volledig geïsoleerd Warmwater Zonneboiler Verwarming Vloerverwarming geheel, Warmte terugwininstallatie Buitenruimte Tuin Achtertuin Bergruimte Schuur / Berging Vrijstaand hout Parkeergelegenheid Garage Carport Dak Soort dak zadeldak Overig Permanente bewoning Ja Onderhoud binnen Uitstekend Onderhoud buiten Uitstekend Kadastrale gegevens Oppervlakte 388 m²
Route van naar 2/1-kap type B (Bouwnummer 1), 5463 PB Veghel

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Persoonsgegevens

Contactgegevens

Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Nieuwbouw inschrijven

Bedankt voor uw inschrijving. Uw aanvraag wordt in behandeling genomen. U krijgt zo spoedig mogelijk een bericht van ons.