Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Onder optie
Vrijstaand (Bouwnummer 7) in Veghel 5463 PB

Vrijstaand (Bouwnummer 7)

5463 PB Veghel
Koopsom € 549.000,- v.o.n.
0413 – 280 249

Kenmerken

Soort object Woonhuis Bouwjaar 2019 Woonoppervlakte 145 m² Aantal kamers 4
Lees meer

Omschrijving

In het mooie buitengebied van Veghel bieden wij u "Erf 2300" aan. De woningen die worden aangeboden zijn gasvrij, erg energiezuinig, beschikken over een comfortabel binnenklimaat en zijn naar wens aan te passen qua energieprestatie. De woningen worden aangeboden in verschillende typen, te weten,...
Lees meer

Omschrijving

In het mooie buitengebied van Veghel bieden wij u "Erf 2300" aan. De woningen die worden aangeboden zijn gasvrij, erg energiezuinig, beschikken over een comfortabel binnenklimaat en zijn naar wens aan te passen qua energieprestatie. De woningen worden aangeboden in verschillende typen, te weten, rij- en hoekwoningen, 2-1 kap woningen en vrijstaande woningen.  
Woningtype A1, vrijstaand.

Deze woning heeft een unieke positie op de kop van de verkaveling van Parkwijk Veghel Erf 2300. Vrij uitzicht over de landerijen er omheen, waarop ook de oriëntatie van woonruimten en uitzichten is gericht.
De woning heeft een royal ruimtelijk programma met carport, berging en bijkeuken aan de toegansgzijde van de woning vanaf het Erf en een ruime L-vormige woonkamer gericht op de open groene ruimte. Door de overstekende kap wordt een overdekt terras gecreëerd, dat een mooie binnen-buiten overgang biedt en in voor- en naseizoen ook heerlijk buiten zitten mogelijk maakt.
Op de verdieping is een indeling voorzien met twee badkamers / doucheruimtes en een separate toiletruimte. Drie grote slaapkamers completeren het ruimtelijk programma.

De eenvoudige hoofdvorm van de bouwmassa met de houten spantbenen, de lamellen en de strakke gevelopeningen geven de woning haar kloeke, en verfijnde uitstraling. Antracietkleurige keramische dakpannen en een genuanceerde zonnige gebakken steen geven de woning haar herkenbare karakter in deze omgeving.

Zonne-energie speelt een belangrijke rol in dit project en alle woningen maken daarvan maximaal gebruik voor verwarming als dat nodig is en voor het opwekken van elektriciteit. De veel zwaarder dan de voorschriften als minimum vereisen, uitgevoerde isolatie en luchtdichting van de gebouwschil beperken de warmteverliezen en het effect van de zoninstraling op de woning. Daarmee kunnen ook de in de woning aan te brengen installaties veel beperkter van omvang zijn om de gewenste prestaties te leveren. Het is een kenmerk van vrijwel elke door Green Buildings for All (GB4All) gerealiseerde woning, die u in iedere geval fors in de jaarlijkse energiekosten scheelt. Door extra componenten aan de installatie zelf toe te voegen, zonder dat bouwkundige aanpassingen benodigd zijn, kan het energieprestatieniveau van de woningen nog verder omhoog worden gebracht. Ook kunnen koeling en/of luchtbevochtiging centraal als component aan de installatie worden toegevoegd.
Overdracht Status Onder optie Koopsom € 549.000,- vrij op naam Aanvaarding In overleg Bouwvorm Soort object Woonhuis Soort woning eengezinswoning Type woning vrijstaande woning Bouwjaar 2019 Bouwvorm Nieuwbouw Indeling Woonoppervlakte 145 m² Perceeloppervlakte 694 m² Inhoud 600 m³ Aantal kamers 4 Aantal slaapkamers 3 Aantal woonlagen 2 woonlagen en een zolder Energie Isolatie Volledig geïsoleerd Warmwater Zonneboiler Verwarming Vloerverwarming geheel, Warmte terugwininstallatie Buitenruimte Tuin Achtertuin, Zijtuin Bergruimte Schuur / Berging Vrijstaand hout Parkeergelegenheid Garage Carport Dak Soort dak zadeldak Overig Permanente bewoning Ja Onderhoud binnen Uitstekend Onderhoud buiten Uitstekend Kadastrale gegevens Oppervlakte 694 m²
Route van naar Vrijstaand (Bouwnummer 7), 5463 PB Veghel

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Persoonsgegevens

Contactgegevens

Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Nieuwbouw inschrijven

Bedankt voor uw inschrijving. Uw aanvraag wordt in behandeling genomen. U krijgt zo spoedig mogelijk een bericht van ons.