Terug naar de resultaten
De Scheifelaar
5463 HZ Veghel
Koopaanneemsom € 183.430,- tot € 527.000,- Verkocht
0413 – 280 249

Kenmerken

Aantal kavels 11
Lees meer

Omschrijving

WONEN ALS EEN KEIZER

Op de plaats waar nu “De Scheifelaar” ontstaat, stond eens een nederzetting uit de Romeinse tijd, een bijzondere locatie om te wonen waar u alle vrijheid heeft, geniet van ruimte en een schitterende natuur. Grenzend aan de bestaande villawijk De Scheifelaar, ten...
Lees meer

Omschrijving

WONEN ALS EEN KEIZER

Op de plaats waar nu “De Scheifelaar” ontstaat, stond eens een nederzetting uit de Romeinse tijd, een bijzondere locatie om te wonen waar u alle vrijheid heeft, geniet van ruimte en een schitterende natuur. Grenzend aan de bestaande villawijk De Scheifelaar, ten Zuid-oosten van Veghel, wordt dit fraaie plan gerealiseerd. Op circa 5 minuten fietsafstand van het levendige centrum van Veghel.

Op de Scheifelaar kiest u zelf hoe u wilt wonen.
Kavels:
In deze fraaie, groene woonomgeving worden kavels op maat aangeboden. Als extra service kunt u gebruik maken van de diensten van een wooncoach. Deze nemen u veel zorgen en tijd uit handen. Zo kunt u weloverwogen besluiten nemen, met als resultaat dat u niet alleen bijzonder bouwt, maar ook bijzonder woont.
Patiowoningen:
Ook voor de patiowoningen geldt dat uw persoonlijke woonwensen daar waar mogelijk gehonoreerd worden. We denken graag met u mee.

Veghel
Smaakmakend Veghel. Deze naam heeft Veghel te danken aan de vele grote voedingsmiddelenbedrijven die er gevestigd zijn en die Veghel (inter)nationaal op de kaart hebben gezet. Deze bedrijven worden aangetrokken door de goede bereikbaarheid van Veghel.
Centraal gelegen tussen Eindhoven, Nijmegen (A50) en ‘s-Hertogenbosch (A2). En ook door de goede bereikbaarheid via het water.
Want water is belangrijk in de geschiedenis van Veghel. Het dorp is ontstaan aan de rivier de Aa, die inmiddels voor mooie taferelen in het centrum zorgt.

Met veel natuur als het gebied de Aa-broeken in de omgeving, cultuur en winkels is het mooi wonen in Veghel. Het basis-, voortgezet- en beroepsonderwijs is uitstekend. Bovendien is op het voormalig industrieterrein van CHV een cultuurcluster in ontwikkeling gericht op kunst, food en vrijetijdsbesteding. Op dit moment bevinden zich hier o.a. een bioscoop en horecaplein. Een haventje bevindt zich in de nabijheid.
Veghel is in beweging.

Kijk op de projectsite Wonenalseenkeizer om te zien en lezen hoe de huidige bewoners, Rea en Joris, het wonen op De Scheifelaar in Veghel ervaren.
Overdracht Status Verkocht Koopaanneemsom € 183.430,- - € 527.000,- Indeling Gebruiksoppervlakte 160 m² t/m 210 m² Inhoud 601 m³ t/m 884 m³ Perceeloppervlakte 300 m² t/m 5000 m² Aantal kavels 11 Vrij 0 Aantal Bouwtypes 4
Route van naar , 5463 HZ Veghel

  Contact

  Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
  Persoonsgegevens
  Adresgegevens
  Contactgegevens
  Opmerkingen
  Privacy
  Ik ga akkoord met de privacyverklaring

  Persoonsgegevens

  Contactgegevens

  Privacy
  Ik ga akkoord met de privacyverklaring

  Nieuwbouw inschrijven

  Bedankt voor uw inschrijving. Uw aanvraag wordt in behandeling genomen. U krijgt zo spoedig mogelijk een bericht van ons.

  Brochure

  Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

  Contact

  Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.