Terug naar de resultaten
VEGHELS MOOISTE
5463 PB Veghel
Koopaanneemsom € 235.500,- tot € 575.000,- Beschikbaar
0413 – 280 249

Kenmerken

Start bouw 09-10-2019 Aantal kavels 35 Woningtypen Woonhuis
Lees meer

Omschrijving

WELKOM IN VEGHELS MOOISTE
VEGHEL OP Z’N MOOIST
Wonen in het buitengebied tegen het dorp aan, uitkijkend over het velden in het beekdal van de Aa: dat is Veghels Mooiste. Het is een van de unieke buurtschappen van Veghels Buiten, het nieuwe, landelijke woongebied ten zuidoosten van...
Lees meer

Omschrijving

WELKOM IN VEGHELS MOOISTE
VEGHEL OP Z’N MOOIST
Wonen in het buitengebied tegen het dorp aan, uitkijkend over het velden in het beekdal van de Aa: dat is Veghels Mooiste. Het is een van de unieke buurtschappen van Veghels Buiten, het nieuwe, landelijke woongebied ten zuidoosten van Veghel.
In Veghels Mooiste komen in totaal 35 woningen. Niet in uniforme rijen aan rechte straten, maar in kleine groepjes rond een centraal erf, zoals dat ooit heel gewoon was op het Brabantse platteland. Aan de achterzijde kijken ze vrijwel allemaal uit over het groen van de omgeving. Wat betreft duurzaamheid ben je hier helemaal klaar voor de toekomst. De woningen zijn gasloos, zeer energiezuinig, hoogwaardig geïsoleerd en naar wens aan te passen qua energieprestatie.

UNIEKE ARCHITECTUUR
VERBONDEN MET HET VERLEDEN, KLAAR VOOR DE TOEKOMST
Natuurlijke materialen en een traditionele bouwstijl gecombineerd met een eigentijds hoog niveau van wooncomfort en duurzaamheid. De woningen in Veghels Mooiste zijn stevig geworteld in het rijke verleden van dit gebied, en tegelijk helemaal klaar voor de toekomst.
Een deel van de woningen heeft mansardekappen, een ander deel zadeldaken. Steeds steekt de kap ruim uit aan voor- en achterzijde, ondersteund door robuuste houten kolommen. Samen met het ambachtelijke metselwerk en het karakteristieke houtwerk, roept dat het beeld op van een klassieke Brabantse hoeve. Tegelijk is het de luxe afwerking met grote raampartijen, de lichte, ruim opgezette leefruimtes, het comfortabele binnenklimaat en de duurzame systemen die de woningen helemaal van deze tijd maken.


UITEENLOPENDE WONINGTYPES
EEN WONING DIE PRECIES BIJ U PAST
In Veghels Mooiste komen in totaal 35 woningen van verschillende types, van vrijstaand en twee-onder-een-kap tot tussen- en hoekwoningen. Daarnaast heeft u een aantal uitbouwmogelijkheden waarmee u de woning nog beter kunt laten aansluiten op uw wensen.
Overdracht Status Beschikbaar Koopaanneemsom € 235.500,- - € 575.000,- Indeling Gebruiksoppervlakte 110 m² t/m 146 m² Inhoud 418 m³ t/m 600 m³ Perceeloppervlakte 137 m² t/m 694 m² Start bouw 09-10-2019 Start Verkoop 21-01-2019 Aantal kavels 35 Vrij 6 Aantal Bouwtypes 8 Woningtypen Woonhuis
Route van naar , 5463 PB Veghel

Brochure

Gebruik het onderstaande formulier om de brochure van dit object te downloaden.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Persoonsgegevens

Contactgegevens

Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Nieuwbouw inschrijven

Bedankt voor uw inschrijving. Uw aanvraag wordt in behandeling genomen. U krijgt zo spoedig mogelijk een bericht van ons.