Leenders Makelaardij

Hoogstraat 23
5462 CW Veghel
Tel: 0413 – 280 249
info@leendersmakelaardij.nl
Het Paviljoen Koopaanneemsom € 309.500,- tot € 367.500,-
 in Veghel 5463

Omschrijving

HET PAVILJOEN - 24 luxe woningen op De Scheifelaar in Veghel

Comfortabel wonen nu én later.

Mede vanwege de flinke beukmaat (woningbreedte-/diepte) van 8 bij 10 meter zijn er extra opties voor slapen en baden op de begane grond!

Een plek waar u in luxe én comfort woont. Waar u zich veilig voelt op uw eigen plek. Tussen het levendige centrum en weidse weilanden van Veghel. Het is een bijzondere plek waar u kunt wonen in een bruisende en groene omgeving.

De woningen
Het Paviljoen bestaat uit 24 luxe woningen: 12 aan de noordzijde van het woonerf en 12 aan de zuidzijde. Het woonerf is toegankelijk via twee poorten. Wat betekent dat ongewenst bezoek buiten blijft én u veilig woont. Doordat uw woning vierkant is, woont u in een zee van ruimte. Zowel binnen als buiten. De keuken loopt door in de grote, lichte woonkamer. Door de vele ramen valt er volop licht naar binnen. Uw woning lijkt hierdoor nóg groter. Ook buiten heeft u ruimte genoeg. Zo vindt u aan de voorkant van uw huis een eigen houten terras die zweeft boven een natuurlijke wadi. De ideale locatie om neer te ploffen met een goed boek. Of nodig familie en vrienden uit in uw tuin. Met twee parkeerplaatsen en een grote berging is er ruimte genoeg voor iedereen.

Hoekwoningen
Vier van de woningen zijn hoekwoningen. Het verschil met de tussenwoningen is dat de hoekwoningen een extra vlondergedeelte hebben aan de zijkant van het huis. De hoekwoningen hebben een grotere verdieping met maar liefst 3 slaapkamers. Het uitzicht bij deze woningen is wijds, want er zitten veel ramen in de woning.

Wonen in Het Paviljoen is wonen in een bijzondere omgeving. Bruisend, dorps en groen. Want Het Paviljoen is:
- Veilig wonen tussen centrum en buitengebied
- Luxueus afgewerkt
- Parkeren bij uw huis
- Goed bereikbaar
- Energiezuinig wonen
- Veel keuzemogelijkheden

Ziet u uzelf er al wonen?
Neem vrijblijvend contact op met een van de makelaars! Zij helpen u bij het maken van een goede keuze uit alle indelingen en extra opties.
Overdracht Status Beschikbaar Koopaanneemsom € 309.500,- - € 367.500,- Indeling Gebruiksoppervlakte 115 m² t/m 139 m² Inhoud 439 m³ t/m 576 m³ Perceeloppervlakte 186 m² t/m 208 m² Start Verkoop 10-11-2018 Aantal kavels 24 Vrij 24 Aantal Bouwtypes 3 Woningtypen Woonhuis