Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
"Erf 2300"
5463 PB Veghel
Koopaanneemsom € 235.500,- tot € 575.000,- Beschikbaar
0413 – 280 249

Kenmerken

Aantal kavels 11 Woningtypen Woonhuis
Lees meer

Omschrijving

In het mooie buitengebied van Veghel bieden wij u "Erf 2300" aan. De woningen die worden aangeboden zijn gasvrij, erg energiezuinig, beschikken over een comfortabel binnenklimaat en zijn naar wens aan te passen qua energieprestatie. De woningen worden aangeboden in verschillende typen, te weten,...
Lees meer

Omschrijving

In het mooie buitengebied van Veghel bieden wij u "Erf 2300" aan. De woningen die worden aangeboden zijn gasvrij, erg energiezuinig, beschikken over een comfortabel binnenklimaat en zijn naar wens aan te passen qua energieprestatie. De woningen worden aangeboden in verschillende typen, te weten, rij- en hoekwoningen, 2-1 kap woningen en vrijstaande woningen.

In dit erf heeft een deel van de woningen mansardekappen, een ander deel zadeldaken. De voor- en achtergevel hebben ruime dakoverstekken. De dakoverstekken rusten op kolommen, die op ca 1,5m van de gevel staan. De goot, de boeiboorden en de kolommen bestaan uit robuust hout. Het hout is met een terughoudende kleur geschilderd. De gevels zijn zwaar geïsoleerd en met gebakken gevelsteen afgewerkt. De daken hebben keramische dakpannen. Het kleurgebruik bestaat uit woningen met licht grijze gevels en rode/oranje dakpannen en woningen met licht gele/witte gevels en antracietkleurige dakpannen. De zonnepanelen zijn ingebouwd in het dak en passen bij de kleur van de dakpannen. De woningen waarvan de zijgevel gekeerd is naar de openbare ruimte hebben langs deze gevel nog een strook eigen grond. De gebouwen van de carports verwijzen naar de kapschuren op de boerenerven. Ze zijn in robuust hout opgetrokken en hebben een grijsbruine houtkleur met antracietkleurige dakpannen.

Wonen in het Bourgondische Brabant, heerlijk in het buitengebied van Veghel in de gemeente Meierijstad, met ‘s-Hertogenbosch en Eindhoven binnen handbereik. 
Op een paar minuten fietsen vindt u in Veghel, tal van voorzieningen, van scholen tot aan winkels en natuurlijk de gezellige Brabantse horeca. 
Grenzend aan het gebied Veghels Buiten ligt het prachtige Aa-dal, een natuurgebied van grote ecologische en recreatieve waarde. Hier kunt u heerlijk vissen, kanoën, wandelen, picknicken en noem maar op. Lekker sporten is in Veghels Buiten ook geen enkel probleem. Veghel heeft diverse moderne en goed bereikbare sportcomplexen en sportclubs. Kortom in Veghel is altijd iets te doen. 
Het mooiste van Veghels Buiten is natuurlijk dat u midden in het groen woont. De natuur en recreatie bevinden zich letterlijk om de hoek: het ommetje begint al bij uw voordeur. Naast de mooie natuur vindt u hier de gemoedelijke Brabantse gezelligheid en de gastvrijheid en … Een gebied waar volop ruimte is voor ontmoeting en onthaasting. Genieten van het leven, het heerlijke buitenleven met toch alle voorzieningen in de buurt. 
Overdracht Status Beschikbaar Koopaanneemsom € 235.500,- - € 575.000,- Indeling Gebruiksoppervlakte 110 m² t/m 146 m² Inhoud 418 m³ t/m 600 m³ Perceeloppervlakte 157 m² t/m 694 m² Start Verkoop 13-06-2018 Aantal kavels 11 Vrij 1 Aantal Bouwtypes 4 Woningtypen Woonhuis
Route van naar , 5463 PB Veghel

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Persoonsgegevens

Contactgegevens

Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Nieuwbouw inschrijven

Bedankt voor uw inschrijving. Uw aanvraag wordt in behandeling genomen. U krijgt zo spoedig mogelijk een bericht van ons.

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.